Blogi

vakava google ads virhe Google Ads

Vakava varoitus Google Ads mainostajille!

Uusien asiakkaiden Google Ads tilien auditoinnin yhteydessä olemme törmänneet vakavaan virheeseen toistuvasti. Tämä siitä huolimatta että suurin osa läpikäydyistä tileistä oli ns. ammattilaisen perustamia.

Vaikka sinulla olisi ulkopuolinen markkinointikumppani et ole välttämättä turvassa.  Tarkista että tämä virhe ei ole sinun tililläsi!

Lue lisää
Facebook mainonta Facebook mainonta

7- kohdan Facebook-mainosstrategia vuodelle 2020

Facebook mainosstrategia pitää olla kohdallaan. Voimme varmaan olla samaa mieltä että Facebook-mainonta on välillä turhauttavaa. Niin paljon eri vaihtoehtoja: eri mainosmuotoja, kohdentamista ja vielä monella alustalla (facebook ,messenger, Instagram ).

Kiireiselle yrittäjälle tämä tarkoittaa ajankäyttöä!

Ja AIKA on juuri se yleellisyys jota kiireisellä yrittäjällä on vähiten.  

Kuitenkin Facebookissa on mieletön potentiaali asiakkaita joita voit tavoitella.

Juuri tämä alustan suuruus tuo ongelmia markkinointiin, sinun pitää löytää oma paikkasi valtamerestä missä käydä kalassa. 

Tästä johtuen moni yritys pettyy Facebook mainoksiin. Tai tuntee pettymystä Facbook mainonnan tuloksesta.

 Jopa 62% pienistä yrityksistä kokee että Facebook mainonta ei yllä tavoitteisiin!


Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, näytän tässä artikkelissa helpon 7 kohdan strategian jolla saat Facebook mainoksesi tuottamaan.

Lue lisää!
Edistynyt google ads strategia Google Ads

3 Varmaa tapaa tienata enemmän Google Ads mainonnalla!

Jos haluat perus vinkkejä tai ohjeita aloittelijalle niin skippaa tämä kirjoitus. Jos taas olet jo tehnyt ”sinun kaupat” Google Ads järjestelmän kanssa niin näillä vinkeillä saat varmasti parannettua tuloksia entisestään.

Keskimäärin Google Ads tuottaa 2 euroa jokaista siihen satsattua euroa kohden. Parhaat kampanjat tuottavat kuitenkin vielä huomattavasti tätä enemmän.

Tuoton maksimointi tapahtuu kuitenkin työn ja osaamisen yhdistelmällä, jos olet valmis näkemään vaivaa ja tekemään extra työtä tuoton eteen niin tässä sinulle.

Lue lisää!
5 tapaa pilata google ads kampanja Google Ads

5 Varmaa Tapaa Pilata Google Mainoskampanja

Google Ads mainokset ovat mahtavia, pienelläkin panoksella voi päästä alkuun ja nähdä tulokisa. On helppoa määritellä budjetti esim. 500€/kk eikä Google käytä sitä enemmän. Tämä ei kuitenkaan tarkoita että budjettisi käytetään tehokkaasti!

Vaikka rakastan Google Ads mainoksia niin niillä saa myös erittäin helposti poltettua isonkin budjetin ilman mitään tuloksia..

Jos halut omassa yritystoiminnassa välttää rahan polttamisen niin ota huomioon ainakin seuraavat:

Lue lisää!
Hakukoneoptimointi (SEO) Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi (SEO): Miten parannat sivustosi löydettävyyttä!


Hakukoneoptimointi (Search Engine Optimization, SEO) ..

Tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan yksittäisen verkkosivun tai kokonaisen verkkosivuston sijoituksia hakukoneiden hakutulosten luettelossa, tiettyjä hakusanoja käytettäessä.
Sijoittuakseen hakutulosten kärkipäähän sivustosi tulee olla sekä teknisesti että sisällöllisesti optimoitu.

Tavoitteena on yleensä saada haluttu verkkosivu hakutulosten kärkeen ja hakijat valitsemaan kyseinen sivu. Lisäksi pyritään parantamaan sivuston sijoituksia myös ennalta arvaamattomilla hakulauseilla eli niin sanotuilla pitkän hännän hakusanoilla. 


Pelkästään se, että sivustosi löytyy Googlen hakutuloksien kärjessä ei riitä. Sivuston sisällön tulee myös olla kiinnostavaa, selkeää ja vastata käyttäjän kysymyksiin.

Lue lisää!
49 parasta liidien hankinta metodia Liidien hankinta

49 Parasta Liidien Hankinta strategiaa! Pari yllättävääkin..

Liidien hankinta voi olla turhauttavaa 😞. On turhauttavaa miettiä mistä löytää kiinnostuneet asiakkaat joille myydä. Kaikki yrittäjät, markkinoijat ja myyjät voivat varmasti samaistua tähän?

Kuvittele että kuitenkin olisi tapoja joilla suhteellisen helposti, edullisesti ja nopeasti saisit asiakashankinta prosessin kuntoon. Myyntiliidit virtaisivat kuin hanasta kääntämällä!

Potentiaalisia asiakkaita jotka jo olisivat alustavasti kiinnostuneita tarjoamastasi palvelusta? Olisiko sinun mukavampi myydä näille, vai soitatko vielä mieluummin puhelinluetteloa läpi?

Tässä kirjoituksessa tuon sinulle 49 hyväksi havaittua tapaa liidien hankintaan. Näillä saat asiakashankinnan aivan uusille kierrosluvuille. Useimmat näistä eivät maksa maltaita, ja mikä parasta voit aloittaa heti!

Lue lisää!