Facebook Mainonta

Dataan pohjautuvaa kasvumarkkinointia - ostopolun kaikissa vaiheissa

Tuloksellinen Facebook mainonta

Kun sekä mainos että kohdennus ovat oikein tehtyjä, niin Facebook mainonta hakee tehokkuudessa vertaistaan.


Oli tavoitteesi brandin rakentaminen tai myynnin lisääminen, kaikki onnistuu Facebook mainonnalla. 


Aktivoi käyttäjät vuorovaikutukseen yrityksesi kanssa ja ohjaa heidät verkkosivullesi ostamaan tuotetta tai palvelua.

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua? Evenrue Markkinointi auttaa alkuun tai vie kampanjasi pidemmälle. 

Meidän fokus on aina kannattavuudessa, haluamme tuottaa mitattavia tuloksia ei vain kiiltokuvia ja mukavia videoita.

Me otamme itsestämme kaiken irti ja teemme työtä jotta sinä saisit kaiken mahdollisen jokaisesta eurosta jonka markkinointiin panostat. 

Sinulle räätälöity Facebook-mainonta- ja Instagram-mainonta.

Avaimet käteen palveluna.

Käytämme Facebook- ja Instagram-mainonnan osaamistamme luodaksemme kampanjoita, jotka auttavat viemään sinun liiketoiminnan uudelle tasolle.

----

Hallinnoimme ja optimoimme kampanjoita jatkuvasti varmistaaksemme, että kampanjat tuottavat sinulle mahdollisimman paljon liidejä ja myyntiä alhaisin kustannuksin.

Suurin osa asiakkaistamme, joiden kanssa työskentelemme, on jo toteuttanut Facebook-mainoskampanjoita itse tai työskennellyt ulkopuolisen kumppanin kanssa. Mutta tulokset eivät ole olleet mitä on toivottu.

Monesti oma aika tai mielenkiinto ei vain riitä, ja kampanjat jäävät oman onnensa nojaan.

Aikaisempi huono kokemus ei tarkoita, etteikö Facebookista voisi tulla erittäin tuottava mainoskanava yrityksellesi. Facebook mainonta on oikein toteutettuna erittäin tehokas liiketoiminnan kasvun veturi. 

Luota mainontasi kokeneen tilivastaavan hoitoon, joka tietää mitä loistavien tulosten saavuttamiseksi tarvitaan.

Ymmärrämme, että Facebook- ja Instagram-mainoskampanjat ovat "tulosvastuullisia" ja vastaavat mainostuotosta (ROAS). Tästä syystä lähestymistapamme on keskittynyt tuottavuuteen ja kannattavuuteen eikä esimerkiksi klikkauksiin, tykkäyksiin ja muihin vastaaviin mukaviin mittareihin.

Rakennamme aina sekä palvelumme että kampanjasi vastaamaan sinun liiketoimintasi tarpeita. Erinomaisia tuloksia ei voida saavuttaa yhdellä ja samalla lähestymistavalla.

Facebook mainonta palelu

Facebook mainonnan Palvelumme sisältää:

Strategia ja myyntisuppilot

Luotuamme monia onnistuneita Facebook- ja Instagram-mainoskampanjoita asiakkaillemme olemme kehittäneet hyväksi todettuja strategioita erinomaisten tulosten saavuttamiseksi. Alkukartoituksessa arvioimme tarjoamasi tuotteet ja palvelut ja suosittelemme tämän perusteella strategiaa, jonka uskomme toimivan parhaiten juuri sinun yritykselle.

Kampanjan rakenne ja yleisöt

Kampanjan rakenne ja kohdeyleisöt määrittyvät yrityksesi tavoitteiden mukaan. Rakennamme kampanjat niin että voimme testata useita muuttujia kuten kohdistusvaihtoehdot, mainoksen tekstit ja luova sisältö, mukautetut yleisöt, samankaltaiset yleisöt ja yksityiskohtaiset kohdistukset.

Testaus ja optimointi

Seuraamme tarkasti Facebook-mainoskampanjoidesi jokaisen osa-alueen tehokkuutta ja muokkaamme niitä sen mukaisesti. Uskomme dataan pohjautuvaan iteroivaan lähestymiseen jossa teemme jatkuvia asteittaisia parannuksia. Kokemus ja useat testit osoittavat että mainosten kohdistusvaihtoehtojen, toimitusasetusten jne. jatkuva testaus voi johtaa uskomattomiin tuloksiin ja mainostuoton reiluun nousuun.

Mainostilin auditointi

Aloitamme yleensä laajalla mainostilin auditoinnilla, jonka avulla voimme tunnistaa kehityskohteet ja nopeuttamaa optimointiprosessia. Näin pyrimme varmistamaan, että kampanjasi saavat parhaan mahdollisen alun.

Mainokset ja luova sisältö

Yhdistelemällä myyvää tekstiä ja luovaa sisältöä kuten kuvia ja videoita, luomme mainoksia jotka kiinnittävät huomion, edustavat brändiäsi ja lisäävät tuotteidesi ja palveluidesi myyntiä.

Brändi & yhteisö

Jokainen asiakaskontakti rakentaa tai nakertaa sinun brändiä.

Haluamme tuottaa Facebook- ja Instagram-mainoskampanjoilla pitkäkestoisen vaikutuksen yritykseesi. Lyhyen aikavälin myynnin lisäksi mainonta kehittää brändiäsi ja rakentaa sinulle uskollisen ja aktiivisen yhteisön.

Mitä Facebook mainonta maksaa?

Hinnoittelumme alkaa 400€ /kk (alv0%) sisältäen kaikki facebook mainosalustan mainosmuodot.


Jotta palvelumme olisi järkevää sinulle, niin mainontaan tulisi panostaa vähintään 500€/kk


Emme usko asiakkaiden sitomiseen pitkillä sopimuksilla. Teemme yleensä toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen.


FACEBOok mainonnan PALVELUILLA MYYNTI LENTOON!

Miksi ostaisin Facebook mainoksia?

Kiinnität heidän huomionsa

Facebook mainokset ovat huomiota herättäviä ja toimivat kaikissa laitteissa. Voit valita: video, karuselli, diaesitys, kokoelma tai messenger mainonta

Näe tulokset

Facebook mainosten tuloksia on helppo mitata. Voit mitata kampanjasi tuloksia sekä Facebookin omilla työkaluilla että esimerkiksi Google Analytics -ohjelmistolla. Yleensä molempi parempi. 

Facebook mainonnalla tavoitat suuren osan Suomalaisista ja saat lisää myyntiä.

Suurin osa suomalaista sekä ulkomaalaisista netin käyttäjistä käyttävät Facebookia. 

Facebookin algoritmin muutosten vuoksi sinun on entistä vaikeampi tavoittaa kohdeyleisösi tavallisilla maksuttomilla, orgaanisilla postauksilla. 

Keskimäärin orgaaninen Facebook postaus tavoittaa vain 5,20% yleisöstäsi. lähde: hotsuite

Facebook-mainonnan avulla taas pystyt tavoittamaan jatkuvasti uusia potentiaalisia asiakkaita ja ohjaamaan heidät myyntisivullesi. Voit myös hankkia liidejä suoraan Facebookista ilman että käyttäjää tarvitsee ohjata toiselle sivustolle. Tämä on erittäin tehokas tapa liidienhankinnassa sekä B2B markkinoinnissa.

Facebook-mainonta on vielä yleisesti ottaen edullista Suomessa, verrattuna esimerkiksi perinteisiin markkinointi kanaviin, kuten vaikka lehtimainoksiin.

Tarkka kohdentaminen:  

Facebook mainonnassa on elintärkeää on kohdistaa mainokset oikein. Näin mainonta tavoittaa potentiaaliset asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita yrityksesi tuotteista ja palveluista.

Facebook-mainontaa voidaan kohdistaa useiden eri tekijöiden perusteella. Yleisimpiä kohdistusmääritelmiä ovat demografiatiedot kuten ikä, sukupuoli, asuinalue ja kieli. Facebook mahdollistaa kohdistamisen myös useiden eri kiinnostuksen kohteiden perusteella. Halutessasi voit myös poissulkea ja rajata kiinnostuksia hyvinkin tarkkaan. Näin pystyt vaikuttamaan kenelle mainoksesi näkyvät.

Facebook tarjoaa ylivertaisen kohdistamisen. Mainonnan kohdístamiseen on tarjolla kaikki se data, minkä Facebook tietää käyttäjistään.. ja se on paljon. 

Facebookin algoritmi on kehittynyt vuosien varrella ja sinä voit rekrytoida tämän kehittyneen tekoälyn tekemään työtä sinulle kun mainostat Facebookissa.

Facebook mainonta, miten asettaa järkevät tavoitteet ?

Tavoitteen asettaminen riippuu täysin siitä mitä haluat saada aikaiseksi mainonallasi. Haluatko lisää kävijöitä sivustollesi? Kävijöitä Myymälääsi? Ajanvarauksia? Liidejä? Tarjouspyyntöjä? Kaikkin palvelupaketteihimme kuuluu lyhyt konsultaatio tai ehkä paremmin sanottuna alkupalaveri jossa käymme läpi toiveitasi ja teemme strategian sen perusteella.

KAIPAATKO TULOKSIA? OTA YHTEYTTÄ!

0 of 350
>