Facebook Mainonta

Miksi mainostaa Facebookissa?

Facebook mainonta auttaa löytäämään oikeat ihmiset, vangitsemaan heidän huomionsa ja saamaan tuloksia.

 

Tarvitsetko apua? Tuottaako Facebook mainonta harmaita hiuksia? Evenrue Markkinointi  auttaa alkuun tai vie kampanjasi pidemmälle. Meidän fokus on aina kannattavuudessa, haluamme tuottaa mitattavia tuloksia ei vain kiiltokuvia ja mukavia videoita.

Me teemme työtä jotta sinä saisit kaiken mahdollisen irti jokaisesta eurosta jonka markkinointiin panostat. Kysehän on loppupeleissä miten saat parhaan mahdollisen tuoton investoinnillesi.

Löydät ihmisiä helposti

Suurin osa suomalaista sekä ulkomaalaisista netin käyttäjistä käyttävät Facebookia. 

Tarkka kohdentaminen:  

Demografiatiedot, sijainti, kiinnostuksen kohteet, käyttäytymiset. Vastaavia kohdistustapoja ei tarjoa mikään muu mainoskanava. Mainonnan kohdentamiseen on tarjolla kaikki se data, minkä Facebook tietää käyttäjistään.. ja se on paljon. 

Saat heidän huomionsa

Facebook mainokset ovat huomiota herättäviä ja toimivat kaikissa laitteissa. Voit valita: video, karuselli, diaesitys, kokoelma tai messenger mainonta. Ja voit käyttää eri tavoitteita mainoksissasi. Kerätä liidejä, saada ihmisiä sivustollesi, tai esitellä tuotteitasi dynaamisilla mainoksilla.

Näe tulokset

Facebook mainosten tuloksia on helppo mitata. Voit mitata kampanjasi tuloksia sekä Facebookin omilla työkaluilla että esimerkiksi Google Analytics -ohjelmistolla. Yleensä molempi parempi. 

Facebook mainonta, miten asettaa järkevät tavoitteet ?

Tavoitteen asettaminen riippuu täysin siitä mitä haluat saada aikaiseksi mainonallasi. Haluatko lisää kävijöitä sivustollesi? Kävijöitä Myymälääsi? Ajanvarauksia? Liidejä? Tarjouspyyntöjä? Kaikkin palvelupaketteihimme kuuluu lyhyt konsultaatio tai ehkä paremmin sanottuna alkupalaveri jossa käymme läpi toiveitasi ja teemme strategian sen perusteella.

 

Lue lisää Facebook markkinoinnista blogissamme

Kaipaatko tuloksia?

Vauhdita yrityksesi kasvua!
>