Liidien hankinta

Liidien hankinta

Lead X, liidien hankinta, on valituille asiakkaille palvelu jossa saat etukäteen lämmiteltyjä asiakaskontakteja kiinteään kpl hintaan. Ei aloituskuluja! Ei muita kuluja!

Liidit ovat joko yrityksiä tai yksityistalouksia jotka ovat etukäteen ilmaisseet kiinnostuksensa sinun palveluihin. Tapauskohtaisesti soivitaan mikä lasketaan liidiksi ja miten liidit toimitetaan sinulle, tärkeää on kuitenkin että liidit saadaan sinulle työn alle mahdollisimman nopeasti. 

Tämän takia pyrimme automatisoimaan liidien jakelun eli ei kerran viikossa toimitettavaa excel listaa, josta puolet eivät muista edes kuulleensa palveluistasi saati että haluaisivat yhteydenottoa. Liidit toimitetaan realiajassa jolloin organisaationne voi reagoida näihin heti ja tulos on paras mahdollinen.

Kenelle LEAD X sopii?

LEAD X palvelu sopii yleensä parhaiten palveluja tuottavalle yritykselle tai vähän arvokkaampia fyysisiä tuotteita myyvälle yritykselle. Ota yhteyttä niin selvitetään sopiiko LEAD X sinun yrityksellesi.

Miksi LEAD X ei ole kaikille?

LEAD X palvelussa otamme ison osan asiakkaamme yritystoiminnan riskistä kannettavaksemme. Emme voi vaikutta miten asiakkaamme organisaatio toimii ja miten tehokkaasti liidimme hyödynnetään. 

Panostamme mainoksiin ja myynti suppiloon jolla tuotamme liidit ja tämän takia valitsemme tähän palveluun parhaiten sopivat yritykset ja toimialat. 

Kaipaatko tuloksia?

Vauhdita yrityksesi kasvua!
>